Az üzleti példaképek

Kategória: Gondolatok | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Mit teszel meg a sikerért? Mindent?

Nagyon sokszor történt velünk a történelmünk során, hogy nem itthon kerestük a megoldást valamire, hanem mindig külföldet néztük/majmoltuk. Aztán vagy bejött, vagy nem…

Az üzleti példaképek

Így vagyunk az üzleti példaképekkel is. Ki ne hallotta már, hogy Steve Jobs-t vagy mark Zuckerberg-et állították példaként magyar vállalkozók elé különböző szaklapokban, vagy előadásokon? Viszont aki nem vette be egyből a nagy sztorikat, és utánuk nézett a neten, vagy csak megnézte a róluk készült filmeket (Jobs-Gondolkozz másképp, Social Network – A közösségi háló), elborzadt. Ezek az emberek igazi vérgörények… Akik mindent megtettek a saját céljaikért. Ami nem is lenne rossz így leírva, de átgázolni, kijátszani, átverni, megalázni embereket- ezek nem tartoznak abba az eszköztárba, ami szerintem elfogadható. Ismerem a régi mondást, hogy a nagyságnak ára van, de akkor inkább maradok az, ami vagyok.

Te is eldöntheted, mit teszel meg a sikerért.

Vissza

Címkék : siker, üzlet, példakép, kérdés

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Palánkai Gábor

15 éve vezetek sikeres cégeket. Voltam már sportszer üzletlánc vezetője, 160 férőhelyes étterem vezetője, logisztikai cég vezetője és felépítettem két kirobbanó sikerű autószalont is. Ez idő alatt kialakítottam egy bizonyítottan működő cégvezetési módszertant, ami minden iparágban, minden cégnél bevált.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.