Magadon keresztül kell formálnod a céged

Kategória: Középvállalkozásoknak | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Fejétől bűzlik a hal... A hétvégén egy konferencián adtam elő, és egy nagyon érdekes gondolatot fejtettem ki: magadon dolgozz, ne a cégeden! Hiszen mindannyian ismerjük a régi igazságot, miszerint olyan a cég, amilyen a vezetője.

Magadon keresztül kell formálnod a céged

Ha szétszórt vagy, olyan lesz a céged. Ha katonás, akkor meg olyan. A múltban én is belefutottam olyan vállalkozókba, akiknél zseniális rendszereket építettem, aztán amikor nem működött nála, rá kellett jönnöm, hogy az az én rendszerem volt, nem az övé. Amíg ő nem akarja igazán, amíg nem változik annyira, hogy ezt a rendszert saját maga is csinálja, addig nem lesz jobb az élete.

Pont a fenti igazságból fakad az is, hogy neked kell formálnod a céget (magadon keresztül) és nem fordítva. Hány olyan cégvezetőt ismertek, aki a siker, vagy pont annak elmaradása miatt megváltozott? Szinte más ember lett. És miért? Mert nem nőtt fel a feladathoz. Első lépés: rakd rendbe magad! Egy hegymászó sem megy el edzés (folyamatos edzés!!!) nélkül hegyet mászni. Akkor neked is folyamatos edzésben kell lenned! Olvass! Járj előadásokra, tréningekre! Ha csak egy mondatot viszel haza, már megérte, hidd el. Ezek azok a mondatok, amik meg tudják változtatni az életed. Ha hagyod…

Vissza

Címkék : cég, középvállalkozás, cégvezető

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Palánkai Gábor

15 éve vezetek sikeres cégeket. Voltam már sportszer üzletlánc vezetője, 160 férőhelyes étterem vezetője, logisztikai cég vezetője és felépítettem két kirobbanó sikerű autószalont is. Ez idő alatt kialakítottam egy bizonyítottan működő cégvezetési módszertant, ami minden iparágban, minden cégnél bevált.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.